TEORIJA ZAVJERE potresa planetu: Pogledajte kamion ubice, kako je ovo moguće?

U terorističkom napadu u Nici, gradu na jugu Francuske, poginule su 84 osobe, a više stotina ih je ranjeno kada se vozač kamionom zaletio u gomilu ljudi koja je na ulicama Nice slavila dan Bastille.

Vozač kamiona je najprije otvorio vatru na ljude i ubijao ih nasumično, nakon čega je prema izvještajima francuskih medija, vozio dva kilometra preko šetališta i gazio sve pred sobom. On je zaustavljen kada je policija otvorila vatru na njega i usmrtila ga.

Tako glase zvanični izvještaji medija.

Međutim, mnogi su već posumnjali u istinitost ovakvih tvrdnji.

Naime, na fotografijama kamiona koji je terorista vozio vide se rupe od metaka na šoferšajbi, ali NITI JEDNA nije smještena tamo gdje je vozač sjedio?!




Postavlja se logično pitanje: Da li je francuska policija namjerno promašila ili su bili toliko nesposobni da nisu mogli smjestiti nijedan metak na mjesto gdje je vozač sjedio?

Osim toga, nameće se još jedno pitanje.

Zašto teroristi tzv. Islamske države nisu napali Francusku tokom nedavno završenog Evropskog prvenstva? Mnogi su najavljivali napade tokom Eura, ali sve je, na svu sreću prošlo bez problema.

Teroristi su čekali da završi Euro (?!) pa da onda napadnu?

Ako je to istina, onda teroristi Islamske države ili mnogo vole fudbal, pa nisu htjeli prekidati Euro ili je u pitanju nešto drugo.

Evropsko prvenstvo donijelo je milijarde eura i svaki napad tokom Eura bi značio finansijsku katastrofu, pa možda zato teroristi nisu dobili zeleno svijetlo?

Mnogo je neodgovorenih pitanja, ali sve su glasnije ideje o tome kako iza napada tzv Islamske države stoje i neke zapadne sigurnosne agencije. Ne bi bilo prvi put u istoriji da naprimjer CIA ubija Amerikance zbog svojih ciljeva. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?