Planeta u šoku: Kraj karijere za Lea Messija?!

Državni odvjetnik Mario Maza je ustvrdio da Messijevi argumenti nemaju kredibilitet i za sina i oca je zatražio kaznu od gotovo dvije godine

Lionel Messi je u petak saslušan pred sudom u Barceloni povodom slučaja o mogućoj utaji poreza, a dok tužiteljstvo za zvijezdu Barcelone traži oslobođenje od svih optužbi, državni odvjetnik i njega želi poslati u zatvor a predložio je kaznu od 22 mjeseca i 15 dana.

Leu Messiju i njegov otac su optuženi su da su u razdoblju od 2007. do 2009. državi uskratili 4.1 milijun eura poreza, a Messi je pred Sudom kazao da "ne zna ništa o tome".



Igrač Barcelone je u vrijeme kada je potpisivao papir imao 18 godina i u svjedočenju je rekao kako nije imao pojma što potpisuje, nego je radio ono što su mu rekli otac i odvjetnik.

Državni odvjetnik Mario Maza koji je predstavljao Poreznu službu, je ustvrdio da Messijevi argumenti nemaju kredibilitet i za sina i oca je zatražio kaznu od gotovo dvije godine.

Messi je nakon svjedočenja pred sudom u Barceloni otputovao u Santu Claru gdje se nalazi argentinska reprezentacija. Izbornik Martino još uvijek ne zna kakvo je točno stanje jer se igrač ozlijedio u prijateljskoj utakmici s Hondurasom, pa nije poznato ni hoće li Messi biti spreman za prvu utakmicu Copa Americe protiv Čilea 7. juna. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?