Šokantne informacije iz FK Sarajevo razbjesnile navijače

Predsjednik Skupštine FK Sarajevo Maid Delić u intervjuu za Oslobođenje dotakao se i procesa liceniranja i eventualnog nastupa Bordo tima u Evropi, nagovijestivši da bi u tom sličaju tim sa Koševa svoje evropske utakmice mogao igrati i van glavnog grada.

"Već smo predali sve potrebne papire i mislim da ćemo od našeg krovnog Fudbalskog saveza dobiti licencu. Bitno je istaći da smo od revizorske RECONS, imenovane od N/FSBiH, dobili pozitivno mišljenje u skladu sa svim standardima finansijskog izvještavanja", rekao je Delić, dodavši:



"Već godinama ukazujemo na to da su iz sezone u sezonu UEFA pravila i kriteriji sve rigorozniji. Tačno je da postoji mogućnost da evropske utakmice igramo van Sarajeva. Kao klub smo zadnjih godina uradili mnogo stvari da se uslovi na stadionu poboljšaju. Sve to u saradnji s Centrom za sport i rekreaciju i Opštinom Centar.

"Ali, naše mogućnosti su limitirane. Stadion, po našem shvatanju, treba da bude prioritet gradskih vlasti, ali i državnih", izjavio je predsjednik Skupštine FK Sarajevo za Oslobođenje.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?