Skandalozna izjava Milorada Dodika: Sprema li se novi rat u BiH?

Savez za promjene smatra da je današnja reakcija predsjednika RS Milorada Dodika na moguće proteste opozicije, "još jedna potvrda da u Republici Srpskoj vlada režim koji je uspostavila kriminalna hobotnica".

Lideri Saveza za promjene smatraju da Dodikovi otvoreni pozivi na sukobe nisu ništa drugo do "njegov strah od polaganja računa pred pravosudnim institucijama i gubitka vlasti.

-Dodik je i danas manifestovao da zloupotrebljava funkciju predsjednika Republike Srpske i umjesto jedinstva i svesrpske sabornosti poslao poruku da je spreman i na srpsko-srpske sukobe", ističu u SzP.



Savez za promjene upozorava Milorada Dodika da je odavno derogirao funkciju predsjednika RS i da će bez obzira na prijetnje, zastrašivanja i najave otvaranja sukoba, veoma brzo odgovarati pred licem pravde.

-Pozivamo građane da ne nasjedaju na huškačku retoriku Milorada Dodika koji je zarad ličnih interesa spreman da žrtvuje i sopstveni narod, navodi se u saopštenju Saveza za promjene i dodaje da "većih izdajnika nema od onih koji su opljačkali i doveli RS u bankrot".

Predsjednik RS i SNSD Milkorad Dodik izjavio je da će, kada opozicija bude organizovala proteste zbog teškog socijalno-ekonomskog stanja u RS, predstavnici vlasti organizovati kontraproteste protiv njih, jer su "izdajnici, koji nisu dobro došli u RS".

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?