Znate li ko je žena koja je poginula sinoć na Stupu? Srce će vam pući kada pročitate ovo

Dvadesetšestogodišnji Sarajlija upravljao BMW-om kojim je sinoć na Stupu usmrtio ženu u sarajevskom naselju Stup.

U trenutku nesreće, Fikreta Selman je gurala improvizovana kolica kolovozom. Od siline udara, žena je pala pored kolica na asfalt, a očevici tvrde da je automobil odbacio ženu nekoliko metara.

Nesretnoj ženi nije bilo spasa, a preminula je na licu mjesta od povreda.

"M.A. je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 336. stav 4. KZ FBIH (Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa), a u vezi sa članom 332. KZ FBiH (Ugrožavanje javnog prometa)", stoji u saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo., piše u izvještaju MUP-a KS.



Fikreta je sinoć sakupljala papirnu ambalažu sa svojim suprugom Ademom. Njih dvoje su se bavili sakupljanjem papirne ambalaže na pijaci, a nesreća se dogodila u trenutku kad su završili posao i trebali krenuti kući. Prema riječima radnika na pijaci Heco, oni su svaki dan dolazili na pijacu kako bi sakupljali papirnu ambalažu, a nakon toga je prodavali.

Njen suprug, koji je sinoć bio vidno uplakan i u šoku, je nakon nesreće rekao kako je vidio kada je automobil bukvalno pokosio njegovu suprugu i tvrdi da se sve tako brzo dogodilo. Tvrdi da ju je BMW odbacio nekoliko metara u vis. Adem i Fikreta imaju sina koji pohađa treći razred.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?