Obavljeni pregovori, Manchester City dovodi pojačanje iz Real Madrida za 40 miliona eura

Samo na dovođenje Kevina de Bruynea, Raheema Sterlinga i Nicolasa Otamendija engleski je bogataš Manchester City tijekom ljeta potrošio gotovo 200 milijuna eura.

No, čini se da Građani nemaju namjere mirovati ni u zimskom prijelaznom roku.

Kako izvještava katalonski dnevni list Sport, Manchester City će u januaru pokušati dovesti 23-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Real Madrida Isca. Direktor Cityja Ferran Soriano navodno je doputovao u Španjolsku i već je održao sastanak s kolegom iz Reala Joseom Angelom Sanchezom u pokušaju da dogovori transfer.



 Pellegrini ga trenirao u Malagi

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini dobro poznaje Isca jer ga je trenirao u Malagi, a 2013. ga je želio povesti sa sobom na Etihad. Real je tada dobio bitku za talentiranog nogometaša, ali Isco je u dvije i pol godine na Santiago Bernabeuu uglavnom bio džoker s klupe.

Pellegrini sada ponovno želi Isca u svojoj momčadi, a hoće li mu se želja ispuniti, saznat ćemo u sljedećih nekoliko tjedana. Španjolski mediji navode da će Real vjerojatno tražiti oko 40 milijuna eura, što je iznos kakav City isplaćuje bez previše razmišljanja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?