Navijači Arsenala u transu: Wenger dovodi sjajni dvojac iz Barcelone

Barcelona i Arsenal će na proljeće odmjeriti snage u osmini finala Lige prvaka, ali Arsene Wenger susret s Kataloncima planira još ranije.

Na nogometnom tržištu.

Kako prenose katalonski i otočki mediji, Wenger je bacio oko na talentirani tandem Barcelone: Sandro Ramirez – Sergi Samper. Spomenuta dvojica mladića su članovi prve momčadi, ali zbog prejake konkurencije kod Luisa Enriquea dobivaju šansu na kapaljku.



Wenger je i ranije znao ubrati bisere iz Barcelone i potom ih lansirati u nogometni vrh, kao što je to nekoć bio slučaj sa Cescom Fabregasom, a danas s Hectorom Bellerinom, koje je doveo za male novce.

Ramirez i Samper nisu tako jeftini, ali opet bi mogli predstavljati isplativo ulaganje. Napadač Ramirez teško može do prave minutaže kraj Messija, Suareza i Neymara, a Wenger će igrati upravo na tu kartu. Njegova cijena je oko 12.000.000 eura, prvi je interes pokazao Tottenham, međutim igrač bi radije u Arsenal...

Što se veznjaka Sampera tiče, njegova otkupna klauzula je točno 12 milijuna eura, ali Arsenal planira ponuditi duplo manji iznos i nada se da će Barca pristati prodati svoj talentirani dvojac u paketu za 18.000.000 eura...

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?