Pucanjava u centru Sarajeva: Nećete vjeorvati na koga su kriminalci pucali

Sarajevska policija jučer pola sata nakon ponoći obaviještena je da u ulici Zmaja od Bosne, općina Novo Sarajevo, u toku teška krađa automobila Audi Q7, registarskih oznaka E92-O-603, vlasništvo nepoznate osobe, saopćeno je iz MUP-a KS.

- Dolaskom na lice mjesta policija je službenim vozilom Nissan blokirala dio parking prostora, a u blizini Audija zatekli su vozilo BMW X5, nepoznatih registarskih oznaka u kojem su se nalazile nepoznate osobe koje su pokušavale ukrasti Audi Q7.



Tom prilikom je jedna osoba iz BMW-a upotrijebila vatreno oružje odnosno pucala u pravcu policije, nakon čega su policajci uzvratili paljbu.

Potom su automafijaši BMW-om udarili u parkirano policijsko vozilo, nakon čega su pobjegli ulicom Zmaja od Bosne. Prilikom pucnjave nije povrijeđen nijedan policajac, dok su tri lakše povrijeđena prilikom udara BMW-a u Nissan.

Na vozilima Nissan i Audi su, pak, nastupila oštećenja, a policija nastavlja rad na rasvjetljavanju ovog događaja i pronalasku počinilaca ovog krivičnog djela, navodi se u saopćenju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Znate li šta je Amil Gec rekao Tomi Spahoviću pa ga je ovaj zbog toga ubio?

Ko piše statuse Sebije Izetbegović?

Javnost u šoku: Znate li ko je ubijen danas u Tuzli?